четвер, 21 червня 2007 16:24

Померла єдина в світі двоголова змія (ФОТО)

Сьогодні, 21 червня, в Світовому акваріумі в Сент-Луісі померла єдина в світі унікальна двоголова змія альбінос на ім"я Ми.

Фахівці повідомляють, що двоголові змії зустрічаються в природі дуже рідко, при цьому подібні особини, що мутують, живуть, як правило, не більше декількох тижнів.

Змія Ми була унікальною рептилією - у неї обидві голови було сполучено з животом, а також вона володіла подвійними статевими ознаками.

Червонохвостну мідянку-альбіноса купили за п"ятнадцять тисяч доларів, і ці витрати себе окупили. Адже на унікальну двоголову змію, завдовжки 1 метр 20 сантиметрів, хотіли подивитися всі відвідувачі акваріума.

Працівники акваріума повідомляють, що було зроблене декілька спроб схрестити двоголового альбіноса для отримання потомства, проте Ми демонструвала повну самодостатність і не виявляла цікавості до потенційного партнера, напевно, через наявність у неї подвійних статевих ознак, повідомляє News.Yahoo.

Зараз ви читаєте новину «Померла єдина в світі двоголова змія (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі