неділя, 20 травня 2007 14:48

Полтавського депутата від УНП побили і пограбували у власному будинку

У ніч з 17 на 18 травня невідомі жорстоко побили тимчасово виконуючого обов"язки голови Полтавської райдержадміністрації, депутата районної ради, голову Полтавської районної організації Української народної партії Сергія Антонюка.

Як повідомили в прес-службі УНП, троє молодих людей в масках увірвалися в приватний будинок Антонюка о 2:30 ночі. Його зв"язали і били палицями. Удар по голові отримала і дружина депутата. Нападаючі забрали з будинку гроші, мобільні телефони і банківські картки. Напередодні з садиби Антонюків зник собака, а невідомі люди розпитували сусідів про старшу дочку. Зараз Антонюк знаходиться в лікарні з численними травмами, побоями і струсом головного мозку.

За даними УНП, останнім часом окремі осіб висували "різноманітні звинувачення проти Антонюка, які не знайшли підтвердження". "А жителі сіла Бречківка Полтавського району розповідають, що недавно невідомі особи обіцяли розправитися з депутатом у зв"язку із зникненням встановленого в селі пам"ятника Леніну, зокрема, погрожували спалити машину", - йдеться в повідомленні.

Полтавська обласна організація УНП не виключає, що напад був "політичним замовленням" і у зв"язку з цим вимагає від правоохоронних органів "оперативного і неупередженого розслідування і покарання замовників і виконавців нападу", передає Цензор.нет.

Зараз ви читаєте новину «Полтавського депутата від УНП побили і пограбували у власному будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі