четвер, 17 травня 2007 15:35

Польські міністри відмовляються їздити в Росію

Польща відмовляється підтримувати з Росією двосторонні відносини на високому рівні, поки Москва не відмінить заборону на імпорт польського м"яса, повідомив офіційний представник польського МЗС Роберт Шанявський. "Польща відкрита для діалогу з Росією, але зараз не час для підтримки двосторонніх відносин, оскільки між країнами не досягнуто компромісу з проблеми, якій вже більше року", - сказав він.

Його відповідь послідувала за повідомленням про те, що міністр закордонних справ Польщі Ганна Фотига не відповіла на березневе запрошення її російського колеги Сергія Лаврова відвідати Москву з робочим візитом.

"Відсутність відповіді з нашого боку, - роз"яснив Шанявській, - не свідчить про відсутність бажання спілкуватися в той час, коли продовжуються переговори між Європейською комісією і Росією. Але ми виходимо з того, що Росія повинна вирішити цю проблему, і тоді ми погодимося з цим візитом".

Польща, додав він, не поступиться, поки Росія не відмінить ембарго, як повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Польські міністри відмовляються їздити в Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі