вівторок, 03 лютого 2009 15:21

Політковську застрелили з пістолета, що був куплений в Дагестані

Політковську застрелили з пістолета, що був куплений в Дагестані
Продавець і покупець пістолета, з якого була убита Ганна Політковська, вже засуджені та відбувають покарання. Таку заяву зробив адвокат Мурад Мусаєв, який захищає одного з обвинувачених у вбивстві журналістки.

За словами юриста, зброя, з якої стріляли в Політковську, "родом з республіки Дагестан". Мусаєв підкреслив, що у звинувачення немає жодного доказу, що вказував би на зв"язок цього пістолета з обвинуваченими у справі про вбивство оглядача "Нової газети". "У відношенні до цього пістолета можна викрити половину Дагестану, але він ніяк не стосується обвинувачених", - заявив адвокат.

Ганна Політковська була застрелена в Москві в під"їзді свого будинку 7 жовтня 2006 року. В даний час в Московському окружному військовому суді продовжується процес над ймовірними організаторами вбивства, Джабраїлом та Ібрагімом Махмудовими та Сергієм Хаджікурбановим, та їхнім ймовірним спільником, співробітником ФСБ Павлом Рягузовим (він нібито стежив за журналісткою).

Рустам Махмудов, який, за версією слідства, був виконавцем вбивства, оголошений в розшук.

За матеріалами Інтерфакс, Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Політковську застрелили з пістолета, що був куплений в Дагестані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі