вівторок, 25 вересня 2007 16:51

Поліція знайшла вкрадений автомобіль і повернула його злодіям

У Ізраїлі співробітники поліції повернули знайдений автомобіль, який числився в угоні, не його законним власникам, а людям, які його і викрали. Тепер варта порядку повинна будуть заплатити штраф за свою курйозну помилку.

Fiat Uno 1996 року подружжя, що проживає в Беер-Шеві, був вкрадений близько п"яти місяців тому. Недавно на мобільний телефон власниці викраденої машини прийшло sms-повідомлення про те, що автомобіль знайдений. Жінка передзвонила в поліцію і запитала, коли можна забрати машину. На це питання їй відповісти на змогли.

Після наполегливих розпитувань, куди поділася машина, поліцейський зізнався, що автомобіль вони віддали "солідного вигляду людині", яка стверджувала, що купив цей автомобіль у постраждалого подружжя. Не перевіривши факту укладення оборудки і навіть не зажадавши документів на покупку, поліцейські віддали машину невідомому. У своє виправдання вартові порядку сказали, що була ніч і їм було шкода будити справжніх власників машини.

Скривджені власники автомобіля зажадали компенсації від поліції, оцінивши моральний і матеріальний збиток в 17800 шекелів. Поліцейські вважали за краще не доводити справу до суду і піти на компроміс. Тепер поліція виплатить 10 тисяч шекелів, але офіційно не визнає свою відповідальність за вторинну пропажу машини, повідомляє NEWSru Israel.

Зараз ви читаєте новину «Поліція знайшла вкрадений автомобіль і повернула його злодіям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі