пʼятниця, 09 листопада 2007 08:14

Поліція заарештувала кіноактора Міккі Рурка

Поліція Майамі затримала відомого американського актора Міккі Рурка за керуванням транспортним засобом в нетверезому стані.

51-річний Рурк розвернувся на червоне світло, після чого його скутер почав виляти з одного боку в інший. У актора було червоне лице і запалені очі, мова була невиразною, до того ж від нього пахло алкоголем.

Актор не чинив опору при затриманні, проте стверджував, що він "ніколи не пив так багато, щоб бути п"яним".

Після того, як був проведений медичний огляд, що показав підвищену концентрацію алкоголю в крові актора, Рурк був відпущений з ділянки під заставу 1000 доларів. Крім того, актор позбувся прав водіїв на 90 днів і виплатив штраф у розмірі 1600 доларів.

Міккі Рурк - всесвітньо відомий голлівудський актор. Знявся в головних ролях в таких фільмах, як "Місто гріхів", "9 1/2 тижні", "Серце Ангела", "Дика Орхідея" і інших. Зірка скандально відомих фільмів був неодноразово затриманий через зловживання наркотиками і алкоголем впродовж своєї кар"єри, пише РБК.

Зараз ви читаєте новину «Поліція заарештувала кіноактора Міккі Рурка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі