понеділок, 25 липня 2016 03:44

Поліція розслідує "злив" у ЗМІ відео замінування авто Шеремета

Поліція розслідує "злив" у ЗМІ відео замінування авто Шеремета
gordonua.com

Поліція проводить службове розслідування за фактом публікації у ЗМІ відеозаписів з камер спостереження під час закладання вибухівки під автомобіль, в якому загинув журналіст Павло Шеремет.

Про це 24 липня в ефірі "112 Україна" заявила глава Нацполіції України Хатія Деканоідзе.

"Ми розбираємося. По-перше, якщо відео потрапило (у мережу) від правоохоронців, ми на цей рахунок проведемо обов'язково службове розслідування, воно вже розпочато. Вчора я дала команду начальнику поліції Києва почати службове розслідування", - зазначила вона.

"Друге - якщо якась інформація про хід розслідування потрапляє до ЗМІ, це означає, що слідство автоматично йде назад. Такі "зливи" інформації дуже заважають слідству", - підкреслила Деканоідзе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генпрокуратура розбереться навіщо стежили за Шереметом

Глава Нацполіції додала, що головне завдання - розслідувати справу об'єктивно і якомога швидше.

Нагадаємо, Павло Шеремет загинув в Києві вранці 20 липня. У машину невідомі підклали вибухівку. 23 липня його поховали на Північному кладовищі за Мінськом поруч із батьком. Слідство розглядає кілька версій загибелі журналіста. Поки ключовою вважається - помста за професійну діяльність Шеремета.

Зараз ви читаєте новину «Поліція розслідує "злив" у ЗМІ відео замінування авто Шеремета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі