субота, 01 травня 2021 04:48

Поліція на травневі свята буде посиленно перевіряти дотримання карантинних умов в поїздах Укрзалізниці

Поліція на травневі свята буде посиленно перевіряти дотримання карантинних умов в поїздах Укрзалізниці
Поліція буде влаштовувати рейди на Укрзалізниці. Фото: Обозреватель

Національна поліція і воєнізована охорона проводитимуть "рейди" на рейсах Укрзалізниці для перевірки дотримання карантинних обмежень.

Це буде відбуватися на травневі свята, розповів керівник з комунікацій і маркетингу пасажирського напрямку Укрзалізниці Олександр Шевченко в ефірі телеканалу "Дім".

Кожен поїзд до і після рейсів буде проходити спеціальну обробку усередині і зовні. Працівники та пасажири повинні носити маски та дезінфікувати руки як в поїздах, так і на вокзалі. У кожному вагоні встановили санітайзер.

Національна поліція і воєнізована охорона Укрзалізниці зможе проводити "рейди" і перевіряти, як пасажири і співробітники компанії носять маски.

Пасажирів, які не дотримуватимуться карантину, можуть висадити з потяга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця втрапила в скандал - винні недобросовісні провідники

Укрзалізниця запустить додаткові рейси на період великодніх і травневих свят. Додаткові рейси отримають Чернівці, Одеса, Ужгород, Волинь і Рівненщина.

Зараз ви читаєте новину «Поліція на травневі свята буде посиленно перевіряти дотримання карантинних умов в поїздах Укрзалізниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі