середа, 28 листопада 2007 13:53

Поліція Флориди запросила того, хто загубив 2 мішки конопель забрати товар

У американському штаті Флорида дорожня команда прибиральників сміття знайшла 2 мішки з недавно зібраними коноплями. Поліція "по-джентльменськи" запропонувала господарям "травички" заїхати за загубленим товаром. Коноплі в двох великих поліетиленових пакетах знайшли у вівторок близько 7:30 прибиральники дорожнього сміття. Цінна знахідка віддана на зберігання в дільницю дорожньої поліції штату, розташовану поблизу міста Тампа.

За оцінками поліцейського Ларрі Коггінса, вартість виявлених 27 кілограмів зілля складає приблизно 54 тисячі доларів за ціною чорного ринку.

У поліції вважають, що 2 сміттєвих мішка з коноплями були викинуті на узбіччі шосе кимось, хто проїздив на автомобілі.

Знайдені коноплі виглядали свіжими, а деякі рослини мали непошкоджене коріння. Експерти припустили, що коноплі були зібрані не раніше, ніж за добу до виявлення мішків.

За словами Коггінса, на рекорд знахідка не тягне, але, звісно, така здобич не часто падає в руки варті порядку. NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Поліція Флориди запросила того, хто загубив 2 мішки конопель забрати товар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі