четвер, 14 червня 2007 13:06

Поліцейські шукають тіло Мадлен МакКен

Історія про зникнення 4-річної Мадлен МакКан набула розвитку в Нідерландах. У редакцію газети "Telegraaf" прийшов анонімний лист з картою, на якій вказано, де слід шукати тіло дівчинки.

Журналісти негайно передали документ в правоохоронні органи. Там відзначили, що лист за стилем дуже схожий на той, в якому рік тому невідомі повідомили, як знайти тіла двох дівчаток, зниклих у Бельгії. Ті відомості виявилися справжніми.

Проте зараз у поліції заявляють, що рано говорити про загибель Мадлен. Дані, викладені в листі, будуть негайно перевірені. Мадлен зникла 4 травня з готелю на португальському курорті, де відпочивала разом з батьками. Вони пішли вечеряти, залишивши дитину, що спала, в номері. Справа набула величезного резонансу. Пошуками дівчинки займаються правоохоронні органи декількох країн. Батьки Мадлен не раз зверталися до вірогідних викрадачів з проханням повернути дочку, повідомляє EuroNews.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські шукають тіло Мадлен МакКен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі