четвер, 27 листопада 2008 15:42

Поліцейські переплутали помідори з коноплями

Британська поліція нагрянула в будинок до 79-річної вдови, прийнявши кущі помідорів, які та вирощувала у себе на вікні, за коноплі. Про це пише TheDailyTelegraph.

Лулу Мейтсон (LuluMatheson), яка вже 53 роки живе в своєму котеджі в шотландському селі, призналася, що була дуже перелякана вторгненням поліції і довго не могла зрозуміти, що відбувається. Вона виразила стурбованість тим, що ж могли подумати сусіди.

Її син, 47-річний Гас відкрив поліцейським двері, і ті заявили йому, що він вирощує коноплі на підвіконні. За його словами, він засміявся, оскільки знав, що це були всього лише помідори, проте йому стало не до сміху, коли поліція почала обшукувати будинок в пошуку наркотиків.

Полісмени перерили всі меблі, подивилися під матрацами і навіть забрали з собою домашніх тварин сім"ї - лабрадора Зака і Джек-Рассел тер"єра Мобі. Крім того, поліцейські привезли з собою собак, навчених шукати наркотики, і узяли зразки помідорів для проведення експертизи.

Гас Мейтсон заявив, що, не дивлячись на те, що поліцейським довелося піти ні з чим, вони навіть не вибачилися. Зараз він готує скаргу на дії поліції.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські переплутали помідори з коноплями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі