четвер, 29 травня 2008 18:00

Пол Маккартні вийшов в світ з новою подружкою (ФОТО)

На церемонії присудження звання почесного доктора музики Єльського університету  Пол Маккартні вперше публічно з"явився зі своєю новою подругою, 47-річною американкою Ненсі Шевелл (NancyShevell), повідомляє британська газета TheDailyMail. Це відбулося через два тижні після того, як завершився шлюборозлучний процес екс-бітла з Хізер Міллс.

За рішенням суду колишній дружині Маккартні відійшло 25 мільйонів фунтів стерлінгів із загального статку, розмір якого оцінюється майже в півмільярда фунтів стерлінгів або мільярд доларів.

Нову обраницю сера Пола навряд чи мучать матеріальні питання. Вона походить з багатої американської сім"ї і є віце-президентом транспортної компанії вартістю в півмільярда доларів.

Шевелл і її чоловік Брюс Блейкман, з яким вони офіційно проживають окремо, познайомилися з Маккартні на початку 1990-х років, коли ще була жива його дружина Лінда. Вона померла від раку в 1998 році. Ненсі Шевелл також перенесла цю важку хворобу і тепер займається збором засобів на добродійність.

Маккартні і Шевелл були вперше помічені разом в листопаді 2007 року, а в квітні 2008 року вони знову ж таки разом відпочивали на одному з карібських курортів. Видання вважає, що цього разу Маккартні має серйозні наміри, раз узяв Шевілл на офіційну церемонію, хоча раніше повідомлялося і про інших його романах, наприклад, з американською актрисою Розанною Аркетт (RosannaArquette) і наїздницею Танею Ларріган (TanyaLarrigan), повідомляє Лента.ru.

Зараз ви читаєте новину «Пол Маккартні вийшов в світ з новою подружкою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі