середа, 12 березня 2008 19:02

Пол Маккартні стверджує, щоб врятувати планету - потрібно відмовитися від м"яса

Є щонайменше одна тема, з якої Пол Маккартні і його колишня дружина Хізер Міллс, повністю солідарні. Йдеться про вегетаріанство. Легендарний бітл, так само як Міллс, давно не вживає м"яса тварин і агітує до цього інших людей, повідомляє Us Magazine.

Зараз 65-річний Маккартні став обличчям нової рекламної кампанії американської організації PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), що займається захистом тварин, під назвою "Я - вегетаріанець".

"Якщо хтось хоче врятувати планету, він просто повинен перестати їсти м"ясо. Це єдина найважливіша річ, яку ви можете зробити", - говорить Маккартні.

На рекламному знімку наводяться його слова: "Одного разу багато років тому я був на рибалці і, витягуючи з води бідну рибу, раптом зрозумів: "Я вбиваю її лише заради свого хвилинного задоволення. Щось усередині мене зламалося і я зрозумів, спостерігаючи як вона ловить ротом повітря, що її життя для неї так само важливе, як моє для мене". "Я - Пол Маккартні і я - вегетаріанець", - з гордістю заявляє співак.

PETA також публікує звернення інших вегетаріанців, таких як Памела Андерсон, Кейсі Аффлек та Алісія Сільверстоун, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Пол Маккартні стверджує, щоб врятувати планету - потрібно відмовитися від м"яса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі