середа, 14 червня 2017 18:10

Покинута матір київської трійні спить на підлозі та самостійно збирає дітей до школи

Автор: Скріншот із відео
  Мати київської трійні Ірина Кухар
Мати київської трійні Ірина Кухар

Багатодітна мати 40-річна Ірина Кухар залишилася одна зі своїми трійнятами після того, як 7 років тому її чоловік Олександр Сорока покинув породіллю в пологовому.

Про це пише tsn.ua

"Я пішла в церкву, плакала. До мене підходить жіночка і каже: чому ви плачете? Я кажу, що у мене троє дітей. Вона каже: що, хворі всі? Ні. Так, а що ж ти плачеш? Радуйся", - розповіла Ірина.

Вчинок чоловіка навчив її бути сильнішою за обставини.

"Я сама. Мені немає, на кого розраховувати. Це мої діти і моє життя".

Нині родина живе на останньому поверсі старого будинку в Києві. Невелику двокімнатну квартиру купували ще батьки Ірини. Одна кімната належить 77-річній бабусі дітей. У тій, що на 12 квадратів, росте малеча. Жінка спить на підлозі.

Сім'я готується до школи: мати на розпродажах скуповує речі, а ночами шиє одяг. Грошей на новий немає.

Олександр Сорока покинув родину, коли жінка лежала на збереженні. Пара прожила три роки, дітей не мала. Ірина вирішила завагітніти за допомогою безкоштовного ЕКЗ. Чоловік її спочатку підтримував, а згодом через суд домігся, аби діти носили лише прізвище матері.

"Стосунки зіпсувались, коли була вагітна, але вирішила зберегти вагітність будь-якою ціною. Я дуже за це боролась, а йому було все одно".

За сім років батько жодного разу не подзвонив дітям.

"Батька нема. Ну, нема. Ми з цим виросли. Хотів би побачити дітей, я би не заперечувала, але йому це не потрібно. Я на нього зла не тримаю. Це він прийняв таке рішення. Йому відповідати за це".

Ірина працює медсестрою в дитсадку. Щомісячний заробіток жінки складає до 6 тис. грн - це і допомога на дітей, і зарплата медсестри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одеських п'ятірнят виписали з лікарні: батько за два місяці не відвідав малюків

Її мрія – житло, але квартирна черга за сім років майже не зрушилася: номер багатодітної матері серед позачерговиків 354-й. Телефоном у мерії пояснили, що чекати на житло доведеться ще років сім. І порадили збирати кошти самим.

Допомогти родині матеріально може кожен.

Реквізити для добровільних пожертвувань на потреби дітей:

Картка Ощадбанка 4790 7000 0116 6132

Отримувач - Кухар Ірина Володимирівна

Зараз ви читаєте новину «Покинута матір київської трійні спить на підлозі та самостійно збирає дітей до школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі