пʼятниця, 07 березня 2008 13:09

Похований живцем будівельник вижив завдяки медитації

Китайський будівельник, який протягом двох годин був похованим живцем, вижив завдяки медитації.

52-річний Ван Цзянсин повинен був померти протягом п"яти хвилин після того, як він виявився похороненим під двометровим шаром землі на будівництві в місті Нінгбо в східному Китаї. Проте, уповільнивши дихання, пострадавший вижив завдяки невеликій повітряній "кишені", що утворилася перед його обличчям.

Ван говорить: "Я знав, що повітря не вистачить, тому я змусив себе розслабитися і концентруватися на своєму диханні шляхом медитації. Там було дуже тихо і спокійно. Я був здивований тим, як легко мені було зосередитися і досягти внутрішнього спокою, навіть знаючи, що мені загрожує смерть".

"Пізніше там стало дуже спекотно і задушливо. Я думав, що я не видеруся. Але тут я почув голоси і звуки копання. Це були найдовші дві години в моєму житті", - додає він.

Ван рив канаву на будівельній ділянці, коли на нього обрушилася стіна землі, поховавши живцем. "Я стояв спиною до стіни і не бачив, як вона падала", - говорить він. Колеги і 11 пожежників викопали Вана. Один з них розповідає: "Коли ми зайшли глибоко, ми почали копати руками, боячись зачепити його лопатами", повідомляє Newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «Похований живцем будівельник вижив завдяки медитації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі