четвер, 14 січня 2016 12:58

Поховали останнього невідомого бійця, який загинув під Іловайськом
5

Фото: Яна Матвієнко

Біля Запоріжжя на Кушугумському кладовищі поховали безіменного солдата, що загинув півтори роки тому під Іловайськом у Донецькій області. На сьогоднішній день в запорізьких моргах не залишилось жодного непохованного військового.

"Подвиг наших героїв – назавжди в пам'яті українців. За весь час гібридної російсько-української війни на Запоріжжі ми поховали 118 невпізнанних солдатів. За допомогою ДНК-експертизи вдалося встановити особистості 36 бійців. Це військові з різних областей України – Херсонської, Одеської, Львівської, Вінницької. Їх забрали родичі і перепоховали у своїх регіонах", - розповів заступник військового комісара Запорізької області Михайло Логвінов.

На траурну церемонію прийшло декілька десятків містян – чиновники, волонтери, військові та активісти. Розпочали з хвилини мовчання. Опісля прощальної панахиди всі охочі поклали квіти на могилу з безіменною табличкою.

За два роки проведення АТО на Кушугумському кладовищі ховали невідомих солдат тричі. На сьогодні тут є 82 могили з невпізнанними бійцями. Не факт, що всі поховані – українські військові.

Зараз ви читаєте новину «Поховали останнього невідомого бійця, який загинув під Іловайськом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі