неділя, 15 січня 2017 15:21

Поховали морського піхотинця, який підірвався на міні

У селі Яструбине Сумського району, в останню путь провели молодшого сержанта Миколу Охріменка - одного з трьох зниклих поблизу лінії розмежування.

Про це пише Укрінформ.

Попрощатися із військовим зібралося кілька сотень людей. Серед них - друзі, знайомі, військові побратими, керівництво району та громадськість.

53-річний Микола Охріменко загинув під час виконання завдань із захисту суверенітету і територіальної цілісності України на Маріупольському напрямку. Його тіло напередодні привезли з Донеччини волонтери.

Автор: Микола Охріменко
 

Поховали чоловіка на кладовищі у селі Яструбине Сумського району біля батька та брата. На цьому наполягла 82-річна мати Миколи.

За інформацією військово-морських сил ЗСУ, 8 січня зникли троє морських піхотинців, які виконували завдання поблизу лінії розмежування в зоні АТО. Пізніше з'ясувалося, що вони загинули, а їхні тіла знаходяться у бойовиків. 13 січня, після перемовин, волонтери забрали загиблих для поховання на своїй землі: у Сумській області, Херсоні та Кропивницькому.
Зараз ви читаєте новину «Поховали морського піхотинця, який підірвався на міні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі