пʼятниця, 04 квітня 2008 12:59

Пограбувавши банк, жінка залишила там своє фото і адресу

В четвер в американському місті Уоррен в штаті Мічіган до одного з банків увійшла жінка в парику і заповнила анкету на відкриття рахунку. Потім вона дістала пістолет і вимагала у касира гроші.

Проте її план по пограбуванню банку провалився, і жінка втекла без грошей. При цьому вона залишила на місці злочину анкету зі своєю адресою і фотографією. За годину горе-грабіжник була вже під арештом.

Інцидент відбувся близько 10 години ранку у філії банку ComericaBank. За інформацією поліції, жінка, мешканка Уоррена, якій близько 30 років, після заповнення анкети несподівано витягнула пістолет і почала вимагат гроші.

"Але до того, як касир зміг дати їй гроші, жінка, мабуть, запанікувала і вибігла з банку. Поліцейські прибули за адресою, вказаною в анкеті, яка виявився старою адресою жінки. Проте там повідомили, куди вона переїхала", - говорить представник місцевої поліції Уїльям Двайер

"Поліцейські поїхали за новою адресою і там заарештували жінку. Вона у всьому призналася і опору не чинила. За її словами, вона пішла на пограбування через фінансові труднощі. Ми бачимо це часто-густо: люди йдуть на злочин через погану ситуацію в економіці", - додає Двайер, повідомляє detnews.

Зараз ви читаєте новину «Пограбувавши банк, жінка залишила там своє фото і адресу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі