вівторок, 29 вересня 2020 11:55

Погода випробує готовність українців до похолодання

Погода випробує готовність українців до похолодання
У Києві завтра очікується волога хмарна погода з низькою температурою повітря, протягом дня близько +15°С. Фото: pixabay.com

30 вересня погода випробовуватиме настрій та готовність українців до осіннього похолодання. Циклон зумовить дощі та надмірну вологість у більшості областей, лише північний схід - Сумщина, Харківщина, Луганщина - залишиться у переважно сухій повітряній масі.

Проте на сході та північному сході завтра очікується сильний, до штормових поривів, вітер. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

Загалом вітер буде південно-східний, на заході - північно-західний, 5-12 м/с. Найхолоднішою передбачається погода в західних областях, максимальна температура повітря +12...16°С.

У більшості областей України в середу +14...18°С, на півдні та сході +15...20°С.

У Києві завтра очікується волога, хмарна погода з низькою температурою повітря, протягом дня близько +15°С. Нічна температура становитиме +10...12°С. Також очікується в столиці поривчастий вітер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися шокуючі фото та відео торнадо на Херсонщині

Після потужної магнітної бурі 27 вересня у понеділок лабораторія продовжує фіксувати збурення в магнітосфері Землі. Прогнозують, що вони продовжуватимуться до кінця місяця. А от початок жовтня буде спокійним. Лише у неділю 11 жовтня очікують незначне геомагнітне збурення.

Зараз ви читаєте новину «Погода випробує готовність українців до похолодання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі