неділя, 18 березня 2018 15:55

Погода на понеділок: циклон піде геть, наблизиться новий

Погода на понеділок: циклон піде геть, наблизиться новий
19 березня циклон перестане впливати на погоду. Фото - glavcom.ua

У понеділок, 19 березня, циклон практично перестане впливати на погоду. А 20-го до України наблизиться черговий циклон з півдня Європи. Ситуація ускладниться, снігопади, дощі та сильний вітер.
Про це пише синоптик Наталка Діденко.
"Циклон, який приніс опади у більшості регіонів, сьогодні в Україні ще дуже активний. Сніг, вітер, мокрий сніг, дощ... У понеділок циклон піде геть. Найближчої ночі він ще впливатиме на погоду, зумовлюватиме снігопади та хуртовини, на крайньому півдні - дощі. До півночі майже не дотягує. Тут і морозу вистачає", - написала вона у Facebook.
За її словами, у понеділок вдень ситуація трохи вгомониться, лише у східних областях ще повирує негода. На решті території України максимум - місцями невеликий сніг та навіть прояснення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В сніг і мороз, вдень і вночі: українські пілоти винищувачів не припиняють польоти

Найближчої ночі очікується -8…-14°С, завтра вдень -2…-8°С. У Приазов'ї вночі +3...-3°С, вдень +2…+5°С, у Криму +9…+15°С. На дорогах буде слизько.
У Києві 19 березня істотних опадів не передбачається. Вночі -10…-12°С, вдень -5…-7°С. Ожеледиця.

Вранці 17 березня поромна переправа між Росією та окупованим Кримом припинила роботу через сильний вітер.

Зараз ви читаєте новину «Погода на понеділок: циклон піде геть, наблизиться новий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі