середа, 11 лютого 2009 08:38

Подружжя тримало в квартирі більше 100 тварин

Подружжя тримало в квартирі більше 100 тварин
Влада вилучила з квартири в американському місті Буффало понад 100 курей, кроликів, гризунів, ігуан, тхорів та тарантулів, повідомляє 10 лютого The Buffalo News.

Подружня пара Джорджа та Еллен Циммерман містила велику кількість тварин у маленькій двокімнатній квартирі. В приміщенні стояв різкий неприємний запах, навколо літало безліч мух. Про це стало відомо місцевому відділенню товариства захисту тварин SPCA, яке звернулося до влади з проханням дозволити вилучення мешканців "звіринця". Коли санкція була отримана, зоозахисники самостійно вивезли тварин з квартири.

Стояв різкий неприємний запах, навколо літало безліч мух

Циммермани сприйняли конфіскацію тварин з обуренням. Еллен Циммерман стверджує, що ставилася до своїх вихованця як до дітей. Подружжя розповідає, що чистили клітини щодня і користувалися освіжувачем повітря. Лише три найбільших кролика вільно бігали по всій квартирі, а інші тварини сиділи на постійно оновлюваних підстилках із газет.

Власникам "зоопарку" пред"явлено звинувачення в жорстокому поводженні з тваринами. Їм загрожує до 1000 доларів штрафу і до року тюремного ув"язнення. Громадські активісти зараз шукають для вихованців Циммерманна нових господарів.
Зараз ви читаєте новину «Подружжя тримало в квартирі більше 100 тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі