вівторок, 10 листопада 2009 17:41

Подружжя розлучилося в 97-річному віці

Подружжя розлучилося в 97-річному віці
Британська подружня пара побила світовий рекорд, розлучившись за два роки до 100-річного ювілею. Про це в понеділок повідомляє The Telegraph.

Містер і місіс Вуд провели у шлюбі 36 років. Однак у 2008 році, коли обом виповнилося по 97 років, їх стосунки раптово дали тріщину. Подружжя віддалилися один від одного і через рік зважилися на розлучення.

За словами колишніх сусідів пари, тепер місіс Вуд змушена жити в будинку для людей похилого віку. Її колишній чоловік помер незабаром після розлучення.

Діти розлучених подружжя відмовляються обговорювати причини розставання батьків. "Це болюча тема", - сказала дочка місіс Вуд в інтерв"ю the News of The World.

Попередній рекорд встановив 90-річний єгипетський мусульманин, мешканець Каїра, який у 2004 році розлучився з дружиною після 70 років шлюбу. Ініціатором розлучення стала 88-річна дружина, яка не вжилася з "молодою" обраницею чоловіка - 77-річною сусідкою, яку мусульманин відповідно до законів шаріату також взяв за дружину.

Минулого місяця у Великобританії найстаршими молодятами в країні стали 94-річний Ліс Атуелл і 87-річна Шейла Уолш. За їхнім визнанням, вони познайомилися чотири роки тому і відразу ж зрозуміли, що це любов з першого погляду.

Після весілля молодята вирушили у двотижневу весільну подорож через Середземне море із зупинками в Афінах, Римі та Барселоні.

РІА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «Подружжя розлучилося в 97-річному віці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі