неділя, 24 січня 2021 19:15

Подружжя прихистило цуценя, яке виявилося вовком
3

Подружжя із Чернігова у жовтні торік прихистило цуценя, яке виявилося вовком.

Схудлого і з підбитою лапою цуценяту помітила біля школи Христина Макеєнко і покликала з собою, щоб нагодувати. Так тварина оселилася в сім'ї, розповідає "Суспільне".

Фото: "Суспільне"
Так тварина виглядала, коли її вперше побачила майбутня господарка

Знайду назвали Бані. Що він не пес, господарі усвідомлювали поступово. Чотирилапий боявся людей, зовсім не гавкав, високо стрибав, а звичний раціон собаки йому не підходив. Спочатку подружжя це пояснювало психологічною травмою.

Що Бані - вовченя, першим припустив сусід. Ближче до зими тварина стала пухнастішою і зміцніла. Тоді ж почали консультуватися із зоологами, які підтвердили здогадки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неможливо не замилуватися: показали дивовижні фото напіввовків

Зараз вовченя з'їдає щонайменше 2 кг сирого м'яса на день. Найулюбленіша розвага – борсатися в купі перегною. Перед Новим роком його посадили на ланцюг, щоб не нашкодив собі й іншим.

"Просто тримати його на ланцюгу або у клітці, як собаку, – нереально. Це абсолютно точно завжди завершується тим, що вовк десь тікає, гине або, на жаль, може напасти на домашніх тварин, навіть на людину", – розповіла головна зоологиня Київського зоопарку Марина Шквиря.

Під Києвом виявили собаку, який лежав і не рухався. Хвостатого помітили тамтешні жителі й викликали команду порятунку тварин. Рентген показав понад 10 куль у його тілі.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя прихистило цуценя, яке виявилося вовком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі