пʼятниця, 02 березня 2007 10:16

Подружжя Маккартні вперше зустрілося в суді (ФОТО)

 
Пол Маккартні і його колишня дружина Хізер Міллс зустрілися в Лондонському суді для попереднього слухання справи про розлучення.

Слухання почалося в середу, 28 лютого 2007 року. Але Міллс і Маккартні вперше зустрілися в залі суду тільки в четвер, 1 березня.

Міллс з"явилася в суді раніше за Маккартні і залишила приміщення на півгодини пізніше. Слухання тривало близько двох годин; журналістів на процес не пустили.

Повідомляється, що Маккартні, який вийшов з приміщення суду, виглядав задоволеним, насвистував, і навіть зобразив пальцями знак V, що символізує перемогу.

38-літня модель Хізер Міллс і 64-річний музикант Пол Маккартні розлучилися після чотирьох років шлюбу в травні 2006 року. Формальний процес розлучення почався восени того ж року. Міллс висунула проти Маккартні серйозні звинувачення в побитті і приниженні.

Сер Пол, у свою чергу, заявив, що про деталі свого приватного життя привселюдно говорити буде тільки в суді. Пізніше з"явилася інформація про те, що Маккартні запропонував своїй другій дружині Хізер Міллс $49 млн за відмову перенести процес розлучення в суд.

Подружжя має спільну дитину, трирічну дочку Беатріс Міллі Маккартні, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя Маккартні вперше зустрілося в суді (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі