понеділок, 03 березня 2008 13:18

Подружка Орландо Блума розповіла про його ганебні звички

Модель Victoria"s Secret Міранда Керр, що також є подружкою актора Орландо Блума, втомилася від його зневажливого ставлення до особистої гігієни.

Обізнане джерело повідомило pagesix: "Міранда говорить, що від Орландо смердить. Нещодавно вона порадила йому частіше митися і частіше прати свій одяг".

За словами нещасної дівчини, вимушеної все це терпіти, між зйомками зірка "Піратів Карібського моря" і визнаний секс-символ ходить в одному і тому ж брудному одязі.

"Він тиждень носить одні джинси і тільки потім кидає їх у прання. Те ж саме стосується його светрів, сорочок і шкарпеток", - говорить Міранда, додаючи, що ще більше посилює ситуацію звичка Блума спати разом із своїм собакою на прізвисько Сиди і дозволяти їй себе облизувати.

31-річний Блум і 25-річна Керр, яку в світі моди називають "новою Ель Макферсон", познайомилися в квітні минулого року і довго тримали свій роман у таємниці. Тільки недавно відомості про інтимні стосунки молодих людей підтвердилися, повідомляє ФактNews.
Зараз ви читаєте новину «Подружка Орландо Блума розповіла про його ганебні звички». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі