пʼятниця, 12 вересня 2008 17:50

Подруги викрали автомобіль

Уранці 29 серпня у Летичівському районі на Хмельниччині на трасі "Кіровоград—Стрий—Знам"янка" міліцейський радар зафіксував авто "Мітцубісі Паджеро". Воно мчало зі швидкістю 160 км/год із Хмельницького до Вінниці.

— На вимогу зупинитися водій не відреагував, — розповідає сержант дорожньо-партрульної служби Олексій Єдинобик із Хмельницької обласної державтоінспекції. — Одразу по базі даних перевірили номер машини й виявили, що вона в угоні.

Міліцейська "дев"ятка" переслідувала авто кілька десятків кілометрів. У селі Дяківці Літинського району Вінничини воно заїхало на автозаправку.

Викрадачками виявилися 22-річна Юлія Джулай із міста Сміла на Черкащині та її подруга із Росії Ольга Кубашова, 27 років.

Автомобіль належав 31-річному киянину В"ячеславові Яцику, генеральному директорові будівельної фірми "Сайтак". Бізнесмен перебував у Чернівцях у справах. Запросив Юлю з Києва приїхати до нього. Дівчина з подругою узяли таксі за рахунок В"ячеслава й приїхали до Чернівців.

Повертаючись до столиці, усі троє заїхали до одного з придорожніх кафе поблизу міста Дунаївці Хмельниччини. В"ячеслав випив пляшку коньяку й вирішив відпочити в готелі.

Юлія зайшла до номера й витягла в сонного чоловіка ключі й документи на авто. Прихопивши 33,5 тис. грн та поцілувавши приятеля в щоку, зачинила його в кімнаті.

Джулай мала водійське посвідчення. Вона захоплювалася автоперегонами, брала в них участь.

Зараз ви читаєте новину «Подруги викрали автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі