вівторок, 06 березня 2007 16:26

Податківці закрили конвертаційний центр в Бахчисараї

Податкова міліція Сімферополя спільно з представниками СБУ закрила великий центр конвертації в Бахчисараї. Через його рахунки розготівкували близько 20 мільйонів гривень. Про це повідомляє прес-служба управління податкової міліції Криму.

Організатором цього центру був житель Бахчисарая – засновник і директор двох фірм. Він створив злочинну групу, до якої увійшли посадовці деяких суб"єктів підприємницької діяльності Криму і чиєю метою була незаконна конвертація грошових коштів з використанням документів і розрахункових рахунків підприємств, підконтрольних керівникові групи.

За інформацією податківців, "клієнти центру – фірми Криму і України, перераховували безготівкові засоби за, нібито, отримані товари і послуги на рахунки підприємств центру "конвертації", а потім отримували вже готівку за вирахуванням деяких відсотків від переведеної суми, які осідали в кишенях членів злочинної групи".

За постановами суду проведено 8 обшуків по місцю розташування офісу центру "конвертації" і за адресами проживання осіб, причетних до його діяльності.

В ході обшуків виявлено і вилучено – понад 160 тисяч гривень готівки, знятих з банківських рахунків, 3400 доларів, печатки, штампи і бухгалтерські документи різних підприємств.

Керівника "центру" притягли до відповідальності, з"ясовується повне коло учасників і клієнтів центру "конвертації", повідомляє Новый Регион.

Зараз ви читаєте новину «Податківці закрили конвертаційний центр в Бахчисараї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі