пʼятниця, 26 лютого 2021 19:40

Почав мовлення новий канал, який купила медіагрупа Медведчука

Почав мовлення новий канал, який купила медіагрупа Медведчука
На канал перебралися працівники телеканалів Медведчука. Фото: detector.media

26 лютого почав мовлення телеканал "Перший незалежний". Його купили представники медіагрупи нардепа ОПЗЖ Тараса Козака.

Колишній ведучий NewsOne та співвласник медіахолдингу "Новини" Руслан Коцаба повідомив, що для каналу облаштували студію в Києві, повідомляє "Детектор медіа".

Мовлення відбувається через супутник та на Youtube-каналах Zik, Newsone та "112 Україна". Коцаба заявив, що канал також буде доступний через кабель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антиукраїнська пропаганда, а не свобода слова. Треш "112", ZIK і NewsOne показали в одному відео

У першому ефірі представилися ведучі та співзасновники В'ячеслав Піховшек, Діана Панченко, Ростислав Сухачов, Надія Сасс та інші. Вони назвали незаконним блокування каналів Медведчука. Розповіли про новий телеканал. Пізніше почалась програма Top News із нової студії з ведучою Тетяною Будь.

Співробітники медіахолдингу, пов'язаного з підсанкційними нардепами з ОПЗЖ Тарасом Козаком і Віктором Медведчуком, створюють новий канал. Новий канал, який планують запускати співробітники каналів ZIK, NewsOne і "112", створюється на базі регіонального львівського каналу "Перший незалежний".

Зараз ви читаєте новину «Почав мовлення новий канал, який купила медіагрупа Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі