понеділок, 14 квітня 2008 13:14

Почастішали випадки фішингових атак на українських сайтах

Компанія Portmone.com попереджає інтернет-користувачів про активацію фішингових атак на українських сайтах через підроблені сайти, створені для одержання даних користувачів.

За даними компанії, на українських сайтах пошуку робіт почастішали оголошення із пропозицією заробітку в Інтернеті, для чого користувачеві необхідно зареєструватися на певному сайті й увести дані своєї платіжної картки (номер картки, термін дії, код).

При цьому користувач попадає на підроблені сайти шахраїв.

"З огляду на авторитет нашої системи, шахраї навіть для більшої довіри роблять посилання на наш сайт", - сказано в повідомленні Portmone.com.

У зв"язку із цим Portmone.com звертає увагу користувачів на те, що компанія не співпрацює із сайтами, що займаються виплатою зарплати, а всі подібні сайти є шахрайськими й призначені для виманювання реквізитів платіжних карток.

Компанія звертає увагу, що інформація про реквізити картки (номер картки, термін дії картки, номера CVV2/CVC2) є конфіденційною й не може надаватися третім особам, у тому числі шляхом розміщення такої інформації на інтернет-сайтах, які пропонують участь у різноманітних акціях з виплатою бонусної винагороди, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Почастішали випадки фішингових атак на українських сайтах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі