четвер, 04 грудня 2008 11:22

Почалася "пряма лінія" з Путіним

Почалася "пряма лінія" з Путіним
У 11:00 за київським часом почалася програма "Розмова з Володимиром Путіним", в ході якої прем"єр-міністр Росії відповість на питання росіян.

"Розмову з Володимиром Путіним" в прямому ефірі транслюють телеканали "Росія" і "Вести 24", а також радіостанції "Маяк" і "Радіо Росії". Трансляція йде з Гостиного двору в Москві. "Лента.ру" публікує стенограму спілкування прем"єра з народом.

Прем"єр-міністр відповість на питання, які зададуть жителі російських регіонів, де будуть встановлені камери для телемосту. Крім того, Володимир Путін дасть відповіді на ті питання, які росіяни прислали заздалегідь. Збір питань йде на сайті програми, по SMS, а також по безкоштовному телефону "гарячої лінії".

Представники прес-служби голови уряду повідомляли, що більша частина присланих прем"єрові питань стосуються "насущних життєвих проблем". Однією з головних тем стали наслідки світової фінансової кризи, а також ціни на бензин, іпотека і трудове законодавство. Значно менша частка росіян, що прислали питання екс-президентові, цікавиться зовнішньою політикою.

Зараз ви читаєте новину «Почалася "пряма лінія" з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі