субота, 11 липня 2009 15:13

Миколаївською областю пройшовся смерч (ФОТО)
6

"Ускладнення метеорологічної обстановки, - дощ з грозами, місцями з градом, і посилення вітру до 20 м/с", - таке штормове попередження діяло на території Миколаївської області 9 липня.

Погана погода не змусила себе довго чекати. За інформацією "Миколаївенерго" унаслідок ускладнення погодних умов відключено електропостачання 30 фідерів, 415 трансформаторних підстанцій, 47 населених пунктів в 9 районах області.

Знеструмлено 20 автоматичних телефонних станцій, без електрозв"язку залишилося 20 населених пунктів області.

За оперативною інформацією на території Березанського, Доманевського і Жовтневого районів області унаслідок стихійного лиха зареєстровані неодноразові випадки падіння дерев, зруйнованих будівель і споруд немає, частково пошкоджені крівлі і елементи конструкцій 52 будівель (житлові будинки, учбові заклади, підприємства різних форм власності і тому подібне) і пошкоджені сільськогосподарські культури на площі 445 га.

У Березанському районі на території Коблевського сільради пошкоджені крівлі на дитячому садочку, школі, 23 приватних житлових будинках, церкві, складі і гаражі однієї з агрофірм. Унаслідок падіння дерев пошкоджені 3 легкових і 2 вантажних автомобіля. Розкрило ферму великої рогатої худоби на території Рибаківської сільради. Пошкоджено 400 га зернових культур на території Тузловської сільради.

У Доманевському районі пошкоджено градом 45 га виноградних насаджень.

У Жовтневому районі пошкоджені крівлі на 24 приватних житлових будинках сіл Лимани і Лупарево.

У постраждалих районах області створені оперативні штаби і групи, які з"ясовують ступінь пошкоджень і підраховують збитки нанесених пунктів стихійним лихом.

За матеріалом Magnolia-TV.com

Зараз ви читаєте новину «Миколаївською областю пройшовся смерч (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі