пʼятниця, 09 травня 2008 08:04

Племінниця іспанського кардинала роздяглася, щоб помститися дядькові (ФОТО)

 
Племінниця глави іспанської католицької церкви оголилась на знак протесту проти лицемірства свого дядька.

Магдалена Руко Нернандес роздяглася на сторінках популярного іспанського таблоїду Interviu, щоб збентежити свого дядька, кардинала Антоніо Марія Руко Варела, кардинала, архієпископа мадридського, глави іспанської єпископальної конференції і особистого друга Папи Римського.

27-річна мати двох дітей, яка в юності регулярно ходила в церкву, говорить, що таким чином вона хоче звернути увагу на лицемірну поведінку свого дядька після смерті її батька.

"Дядько ніколи не втомлюється повторювати, що сім"я - це святе і її потрібно поважати. А потім сам її не поважає і відвертається від власної сім"ї. Коли мій батько помер, він (кардинал Руко) не прийшов на похорони, не прислав квіти, не утішив мою матір і навіть не подзвонив. Він заявив, що у нього була зустріч з Папом Іоанном Павлом Другим, але це була брехня", - заявила Магдалена журналу. "Своїм жестом я хочу оголити лицемірство свого дядька", - додала вона.

Консервативний 72-річний кардинал Руко неодноразово виступав проти ініціатив іспанських соціалістів, таких як легалізація гомосексуальних шлюбів, спрощення розлучень і досліджень стволових клітин, пише ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Племінниця іспанського кардинала роздяглася, щоб помститися дядькові (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі