пʼятниця, 31 жовтня 2008 16:34

Playboy з напівоголеною Мерлін Монро продали за 2 тис. фунтів

Playboy з напівоголеною Мерлін Монро  продали за 2 тис. фунтів
Рідкісний екземпляр легендарного журналу Playboy, на обкладинці якого зображена ікона Голлівуду Мерлін Монро в одному купальнику, був проданий на аукціоні Bloomsbury в Лондоні за 2 тисячі фунтів стерлінгів (майже 4 тисячі доларів), передає The Times.

У грудні 1953 року в першому номері журналу, заснованого Х"ю Хефнером, знаменита актриса була названа "Дівчиною місяця". Видання, на сторінках якого були опубліковані фотографії оголеної Мерлін Монро, за лічені тижні розійшлося в кількості 53991 копії.

Мерлін Монро народилася 1 червня 1926 року. Актриса прославилася завдяки таким стрічкам, як "Сім років бажання", "Джентльмени віддають перевагу блондинкам", "Ніагара", "Річка, з якої немає повернення", "Займемося коханням", "В джазі тільки дівчата", та іншим.

Фільми за участю Мерлін Монро в цілому принесли більше 200 мільйонів доларів (величезна сума за часів її життя). Монро назавжди увійшла в історію Голлівуду. Стиль Мерлін Монро до цих пір користується популярністю серед модниць, а фраза "Джентльмени віддають перевагу блондинкам" стала крилатою, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Playboy з напівоголеною Мерлін Монро продали за 2 тис. фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі