середа, 28 березня 2007 14:55

Плавчиху Зубкову побив тренер у суддійській кімнаті (ФОТО)
5

Батька і тренера української плавчихи Катерини Зубкової, 18 років, Михайла Зубкова, 38 років, обвинувачують в тому, що у кімнаті для суддів він напав на свою доньку і побив її. Це свавілля, яке сталося на чемпіонаті світу з водних видів спорту у австралійському Мельбурні, зафіксувала відеокамера і скандал став надбанням громадськості, повідомляє www.sports.com.ua.

Вчора, 27 березня, Михайла і Катерину Зубкових привезли в поліцію. Батькові заборонили зустрічатися з своєю дочкою до засідання суду, яке відбудеться 29 березня. Представники поліції повідомили, що ні тренер, ні спортсменка не захотіли подавати заяву про напад. По словах поліцейських, у дочки і батька немає бажання карати один одного, але суд все одно неминучий.

- Може в їх країні побиття дочки, та і просто дівчини вважається нормою. Але це Австралія, тому до того, що сталось, ми віднесемося зі всією строгістю - сказав поліцейський Рік Нугент, який і проводив затримання.

Тим часом, Катерина Зубкова взяла участь в попередніх запливах на дистанції 50 метрів на спині. У півфінал українка пройти не змогла. Результат 29,37 секунди приніс їй лише 18 місце.

Фотографії Reuters

Зараз ви читаєте новину «Плавчиху Зубкову побив тренер у суддійській кімнаті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі