середа, 21 серпня 2019 13:09

"Плачу, що живу серед таких" – Соколова записала зворушливе відео про ВСУ

"Плачу, що живу серед таких" – Соколова записала зворушливе відео про ВСУ
За добу ролик переглянуло більше 6 тисяч користувачів. Фото: http://atr.ua

Українська журналістка Яніна Соколова записала відеозвернення зі словами подяки українським військовим, які захищають незалежність держави на Донбасі.

Роликом телеведуча поділилася на своєму YouTube-каналі. Майже за добу відео переглянуло більше 6 тисяч користувачів.

"Я ніколи не думала, що мені доведеться дякувати тобі. Чому ніколи? Тому, що я ніколи не думала, що буде війна. Зараз я точно знаю, хто герой нашого часу, а хто - антигерой. Я абсолютно точно можу окреслити своїм дітям, хто той дядько чи тітка, які дозволяють їм зранку цілувати мене. Які дозволяють їм гратися з їх улюбленими іграшками. Які дозволяють дивитися паради і пишатися, що в цій країні є справжні чоловіки і жінки - сини і сестри своєї нації ", - сказала Соколова.

Соколова також додала, що коли зустрічає військових на вулиці, то накочуються сльози.

"Сльози від того, що я живу серед таких, як ти. Все, що я роблю - моя професія, всі мої проекти, вся моя сміливість, вся моя душа - все це завдяки тобі. Тому що я абсолютно точно знаю, що десь на сході або десь в мирних містах є людина, яка для мене є справжнім ідолом. Чому ідолом? Тому що віддавати життя за власну країну - це, напевно, самий крутий крок, який може статися в нашому житті. Я вдячний тобі. Хочу сказати, що все, що у нас є тут, в мирних містах, все, що у нас буде в майбутньому, - це все завдяки тобі ", - додала журналістка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фашисти, чекайте на реванш: таксист накинувся на Яніну Соколову

Раніше Яніна Соколова зізналася, що хвора на рак та показала, як виглядає під час боротьби з недугою.

Зараз ви читаєте новину «"Плачу, що живу серед таких" – Соколова записала зворушливе відео про ВСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі