субота, 11 жовтня 2008 10:48

Північнокорейське телебачення показало ФОТО "мертвого" лідера країни

 
Північнокорейське телебачення показало в суботу фотографії Кім Чен Іра, зроблені нібито під час відвідин ним напередодні військової частини, повідомляє AFP .

У ефірі одного з північнокорейських каналів було продемонстровано десять знімків, на яких лідер країни відображений разом з бійцями жіночої батареї Корейської народної армії. Це перша "поява" 66-річного Кім Чен Іра в ефірі північнокорейських ЗМІ з середини серпня.

В п"ятницю Кім Чен Ір не з"явився на святкування 63-річчя з дня заснування Комуністичної партії КНДР. Раніше він пропустив цілу низку офіційних заходів, зокрема парад на честь 60-річчя КНДР 9 вересня. Це викликає численні домисли про стан здоров"я північнокорейського лідера, його вірогідну важку хворобу або навіть смерть.

Тим часом, офіційний Пхеньян і північнокорейські ЗМІ стверджують, що Кім Чен Ір асболютно здоровий і 5 жовтня був присутній на футбольному матчі між двома університетськими командами, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Північнокорейське телебачення показало ФОТО "мертвого" лідера країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі