понеділок, 20 серпня 2007 12:48

Південнокорейські заручники оголосили голодування

Південнокорейські заручники, яких утримують афганські бойовики руху "Талібан", почали голодування.

Як повідомило з посиланням на неназване джерело південнокорейське агентство Ренхап, троє заручників в неділю почали голодування на знак протесту проти того, що викрадачі розділили їх на п"ять груп. Джерело відзначило, що, за наявною інформацією, всі заручники як і раніше знаходяться в афганській провінції Газні.

Раніше ЗМІ Південної Кореї повідомили, що в неділю афганські бойовики висунули Кабулу новий ультиматум. Вони заявили, що, починаючи з понеділка, вбиватимуть по одному заручнику, якщо афганська влада не звільнить із в"язниць країни вісім їх соратників.

Нагадаємо, що 19 липня бойовики руху "Талібан" захопили автобус із 23 південнокорейськими християнськими місіонерами. В обмін на їх звільнення бойовики зажадали вивести з Афганістану військовий контингент Південної Кореї і звільнити ув"язнених бойовиків.

Пізніше викрадачі стратили двох громадян Південної Кореї і запевнили, що вб"ють інших, якщо вимоги не будуть виконані. Проте 11 серпня бойовики заявили про готовність звільнити двох тяжкохворих заручниць, 13 серпня обіцянка була виконана, пише Новый регион.

Зараз ви читаєте новину «Південнокорейські заручники оголосили голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі