четвер, 31 липня 2008 10:26

Південна Осетія вимагає від Грузії відновити водопостачання Цхінвалі

Південна Осетія в ультимативній формі вимагає від Грузії відновити нормальне водопостачання Цхінвалі, пригрозивши у відповідь заходами. Раніше миротворці Змішаних сил з підтримки миру в зоні грузино-осетинского конфлікту звинуватили населення грузинських сіл в численних врізаннях у водопровід, що забезпечує Цхінвалі, що призвело до майже повного припинення постачань питної води в столицю невизнаної республіки.

Згідно повідомленню комітету інформації та друку, співголова південноосетинської частини Змішаної контрольної комісії Борис Чочієв попросив главу цхінвальського офісу місії ОБСЄ Гжегожа Міхальськи передати грузинській стороні ультиматум.

"Якщо вранці 31 липня не буде проведений моніторинг водовода Едіс-Цхинвалі, що проходить через грузинські села,... для усунення численних незаконних врізань і до 16.00 того ж дня не буде відновлено подачу води в Цхінвалі, то уряд Південної Осетії не перешкоджатиме діям молодіжних та громадських організацій, що вимагають перекриття всіх зрошувальних каналів, що йдуть з Цхінвалі до Грузії", - йдеться в ультиматумі, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Південна Осетія вимагає від Грузії відновити водопостачання Цхінвалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі