неділя, 17 квітня 2016 18:49

Питання до Путіна під час "Прямої лінії" не були заздалегідь зрежисовані - Пєсков

Питання до Путіна під час "Прямої лінії" не були заздалегідь зрежисовані - Пєсков
Фото: www.tvc.ru

Питання, задані президенту РФ Володимиру Путіну під час "Прямої лінії" через Інтернет і по телефону, не були заздалегідь зрежисовані.

Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков в ефірі телеканалу "Росія 1".

"Закиди про те, що це все зрежисовано, абсолютно недоречні. Сам хід "Прямої лінії" показав, що президент не задовольняється тим, що пропонують ведучі. Він сам аналізує інформацію, яку бачить. Він питав те, що йому було цікаво в даний момент ", - сказав прес-секретар.

За словами Пєскова, ретельній перевірці піддавалися тільки ті питання, "де заздалегідь були журналісти", які "спілкувалися з людьми, питали, які у них проблеми, про що б вони хотіли задати питання". Питання, що надійшли через Інтернет і телефонну лінію, як запевнив прес-секретар, становили "велику масу інформації, яку неможливо було перевірити".

Нагадаємо, "Пряма лінія" за участю Володимира Путіна пройшла 14 квітня в 14-й раз. Програма тривала 3 години 39 хвилин. За цей час голова держави відповів на більш ніж 55 питань. Після її закінчення російські журналісти з'ясували, що деякі присутні в залі потрапили туди, не знаючи, куди точно їх везуть.

Зараз ви читаєте новину «Питання до Путіна під час "Прямої лінії" не були заздалегідь зрежисовані - Пєсков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі