четвер, 21 серпня 2008 09:49

Пісня Сердючки "До-ре-мі" ображає Саакашвілі - російські ЗМІ

Президент України Віктор Ющенко напередодні 17-річчя незалежності України підписав указ про присудження українському артистові Андрію Данилку (сценічний образ - Вєрка Сердючка) звання Народний артист України. 

У той час, як Данилко одержує звання і нагороди, його творчість обростає новими скандалами.

Так, у російських ЗМІ з"явилася інформація про те, що український телеканал Інтер вирізав виступ Данилка з ефіру, вважаючи, що його пісня "До-ре-мі" ображає грузинського президента Михайла Саакашвілі. Співака звинувачують у висміюванні політичної ситуації в Грузії.

Російські журналісти стверджували, що продюсери Інтера вважають текст пісні До-ре-мі політично некоректним, оскільки там є рядок: "Сиси-писи, мы едем в Тбилиси, будем танцевать и зажигать".

Спершу мова йшла про інформацію "з достовірних джерел", але незабаром з"явилися і посилання на Інтер.

"За словами редактора музичного мовлення Інтера Людмили Галич, генеральний продюсер каналу Анна Безлюдна вважає, що ці слова про Тбілісі можуть образити Грузію і президента Саакашвілі: мовляв, там зараз війна, а ми, друзі Грузії, співаємо таких пісень", - повідомив сайт Newsmusic.ru.

У прес-службі Інтера цю інформацію спростували, заявивши, що взагалі не знають звідки взялася подібна інформація, передає сайт проекту Телекритика Дуся.

"Інформація, що з"явилася у певній російській жовтій пресі, не є достовірною і невідомо звідки взялася - телеканал Інтер нічого не вирізував з концерту. Окрім цього: музичний редактор каналу Людмила Галич не давала жодних коментарів, і до неї навіть ніхто не звертався стосовно цього", - повідомила прес-секретар каналу Ірина Павлик.

Сам Андрій Данилко відмовився коментувати цю інформацію, назвавши її "дурницею", пише Корреспонент.

Зараз ви читаєте новину «Пісня Сердючки "До-ре-мі" ображає Саакашвілі - російські ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі