понеділок, 10 вересня 2007 12:08

Письменника Володимира Сорокіна збив "КамАЗ"

Минулої  п"ятниці  скандальний письменник Володимир Сорокін потраив у аварію. У дві години дня Сорокін на скутері їхав на свою дачу по Боровському шосе

Дорога була напівпорожньою, тому ніяких неприємних сюрпризів від "КамАЗу", який  їхав ззаду,  письменник не чекав і спокійно рухався у правому ряду. У Ново-Передєлкіно той несподівано пішов на обгін. Порівнявшись з письменником, хура, за словами Сорокіна, різко повернула управо, ударивши скутер, який впав на асфальт. Опам"ятавшись після аварії, Сорокін подзвонив родичам.

Потерпілий знаходиться у лікарні, у нього роздроблена ключиця. Сьогодні письменника повинні прооперувати.

Мабуть, щоб заощадити час, близькі Сорокина не стали викликати на місце "швидку" і ДАІ, а доставили письменника в клініку своїми силами.

"КамАЗ" з місця аварії втік. Номер хури письменник запам"ятати не встиг. Доля скутера невідома. Його хтось викрав прямо на шосе. Сталося це, швидше за все, у той момент, поки Сорокін був без свідомості, повідомляє "Комсомольская правда".

Зараз ви читаєте новину «Письменника Володимира Сорокіна збив "КамАЗ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі