вівторок, 07 серпня 2007 11:32

Після лікарні Валдіс Пельш схуд на 10 кг (ФОТО)
6

На початку липня зірка Першого каналу Валдіс Пельш опинився в реанімації Боткінської лікарні. І ось нарешті його виписали. Не зважаючи на те що Валдіс практично здоровий, медики наполягають на лікарському нагляді. А також на суворій дієті.

Учора Валдіс у супроводі дружини Світлани приїжджав до Боткінської лікарні. Через сувору дієту і тривале перебування в клініці телеведучий помітно схуд.

Пельш вважає, що нещасливий матч на рингу ніякого відношення до його хвороби не має. "У мене є розрив на лінії життя якраз посередині на лівій руці. Ці розриви сполучені якимсь квадратом, і мені було сказано, що буде якась подія посередині життя, яка примусить мене подивитися на багато що інакше. Так, звичайно, ви робите якісь висновки і розумієте, як казав Вінні-Пух: "Це ж-ж-ж - воно неспроста!" - каже ведучий Першого каналу.

При панкреонекрозі, а саме так звучить його діагноз, хворий просто виконує вказівки лікаря, сувора дієта - основа всього лікування. Призначена загалом класична дієта, яка називається "П"ять П". Хвороба викликається п"ятьма складовими: жирним, гострим, алкоголем, газованими напоями, солодощами в непомірній кількості.
 

На початку липня зірка Першого каналу Валдіс Пельш опинився в реанімації Боткінської лікарні. І ось лікарі підтвердили, що вони нарешті спокійні за здоров"я Валдіса, і виписали його. - Вже немає необхідності у стаціонарному лікуванні, - повідомили медики. Телеведучий зараз відпочиває з сім"єю в своєму заміському будинку, а по буднях приїжджає на прийом до свого лікаря, пише "Комсомольська правда".

Зараз ви читаєте новину «Після лікарні Валдіс Пельш схуд на 10 кг (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі