четвер, 14 червня 2007 10:44

Після кризи відносини України та НАТО стали глибокими, як ніколи

Інтенсивність і глибина відносин НАТО з Україною і з владою у Києві не постраждали від політичних змін і політичної непевності в Україні в останні кілька років.

Про це заявив помічник генерального секретаря НАТО з питань політики оборони і планування Джон Колстон напередодні зустрічі міністрів оборони України і Північноатлантичного альянсу у Брюселі.

Колстон заявив, що, звичайно, представники країн НАТО дуже цікавитимуться розвитком політичної ситуації в Україні. "Втім, я очікую, що головну увагу ми зосередимо на реформах у секторі оборони і безпеки", - зазначив він.

"Але я вважаю істотним, що інтенсивність і глибина відносин НАТО з Україною і з властями у Києві не постраждали від політичних змін, політичної непевності, що було випробуванням для України в останні кілька років", - наголосив Колстон.

Згідно з словами генсека НАТО з питань політики оборони і плануванння, співпраця НАТО й Києва ніколи ще не була такою ґрунтовною і глибокою, як зараз.

До того ж, зазначив він, альянс розширив співпрацю із відділами безпеки українського міністерства внутрішніх справ, міністерства з питань надзвичайних ситуацій, СБУ тощо.

Колстон додав, що альянс взяв на себе зобов"язання і надалі просувати відносини з Україною, повідомляє Радіо Свобода.

Зараз ви читаєте новину «Після кризи відносини України та НАТО стали глибокими, як ніколи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі