середа, 06 червня 2007 18:47

Після безладів у Ставрополі затримано 50 людей і порушено 9 кримінальних справ

Міліція затримала в Ставрополі більше 50 чоловік і порушила дев"ять кримінальних справ після вбивства 3 червня двох студентів, повідомив глава МВС РФ Рашид Нургалієв після наради в ГУВС Ставропольського краю.

"У Ставрополі затримано 51 людину, які відпрацьовуються в даний час на причетність до скоєння різних злочинів. Крім того, збуджено також дев"ять кримінальних справ, створений оперативний штаб, який займається розслідуванням події", - сказав міністр.

В неділю, 3 червня, у будівлі Державної медичної академії відбулася бійка. Прибулий на місце події наряд виявив тіла двох молодих людей з колото-різаними пораненнями.

У вівторок увечері близько 700 чоловік влаштували в Ставрополі несанкціоновану акцію протесту у зв"язку з вбивством студентів.

"Ніяких масових безладів не було", - заявив Нургалієв.

Міністр виключив версію про вбивство студентів на міжнаціональному грунті. "Вбивства, здійснені в Ставрополі, не пов"язані з національним мотивом", - сказав він, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Після безладів у Ставрополі затримано 50 людей і порушено 9 кримінальних справ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі