понеділок, 14 квітня 2008 12:57

Пінчук роздягся заради художниці і запросив український бомонд у "космос" (ФОТО)
8

Pinchukartcentre у момент презентації чергової виставки стає найпривабливішим місцем для відомих персон.

Петро Порошенко з дружиною, сім"я Віри Ульянченко, Віталій Кличко, Ірина Ваннікова, Григорій Суркіс, Ірина Геращенко - всі вони жадали відчути контраст між Утопією і Реальністю.

Японка Маріко Морі здивувала українців своїм баченням космічного "Єднання". Інсталяції, які художниця придумувала і створювала багато років, перетворюють подібні мрії на реальність.

Маріко Морі працює в різноманітних жанрах: живопис, фотографія, 3D-відео, скульптура, інсталяція і перфоманс. Все це вміщав Pinchukartcentre.

Власникові музею, Віктору Пінчуку настільки припали до смаку дві роботи художниці - блакитні прибульці і сам "космічний корабель", що він придбав їх для колекції. Правда, ціну "покупок" мільярдер залишив у таємниці.

Загалом, політики і бізнесмени із задоволенням знайомилися з роботами Маріко Морі різного періоду - від створених в середині 90-х, в яких художниця була головним героєм фотографій, до останніх - мультимедійних інсталяцій і скульптур, в яких вона досліджує космологічний досвід прабатька людства, пише пише VIP-UA.

Зараз ви читаєте новину «Пінчук роздягся заради художниці і запросив український бомонд у "космос" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі