середа, 02 травня 2007 15:16

Пігулка допоможе жінкам скинути вагу і підвищить лібідо

 
Шотландські учені працюють над створенням ліків, що знижують апетит і одночасно підвищують статеве ваблення у жінок, повідомляє ВВС.

Препарат містить гонадотропін-рілізінг гормон другого типу (ГНРГ), який виробляється в одному з відділів головного мозку, – гіпоталамусі. Співробітники единбурзького відділення при британській Раді з досліджень репродукції людини (Medical Research Council"s Human Reproductive Sciences Unit) провели випробування нового препарату на самках мавп і землерийках.

З"ясувалося, що після прийому гормону тварини скоротили споживання їжі приблизно на третину. Крім того, вони всіляко демонстрували готовність до спаровування: самки мавп показували самцям язик і піднімали брови, а самки землерийок "демонстрували свій зад і крутили хвостом", повідомив керівник дослідження Роберт Міллар (Robert Millar).

В даний час шотландські учені працюють над створенням препарату аналогічної дії, безпечної для людини. Імовірно, це будуть ліки,  стимулюючі роботу "природного" гонадотропін-рілізінг гормону, що утворюється в організмі.

Новий препарат в першу чергу призначається жінкам, які страждають від ожиріння і зниження лібідо. Передбачається, що в найближчі 10 років він вже з"явиться у продажу, вважає Міллар, повідомляють Мєдновості.
Зараз ви читаєте новину «Пігулка допоможе жінкам скинути вагу і підвищить лібідо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі