вівторок, 11 березня 2008 16:31

Підсудного прем"єра Таїланду відпустили на футбол

Влада Таїланду дозволила колишньому прем"єрові Таксіну Чінавату, який проходить у справі про корупцію, за день до суду, наміченого на 12 березня, виїхати на чотири тижні до Великобританії, пише The Times.

Чінават заявив, що йому необхідно приділяти більше часу футбольному клубу Manchester City, власником якого він є. Клуб невдало виступає цього року і опустився на восьме місце в прем"єр-лізі.

"Це мій борг перед Manchester City, - заявив Чінават. - Мені здається, що в останні три-чотири місяці вони програють, тому що я дуже зайнятий іншими справами. Я повинен приїхати туди і закрутити гайки".

Суд ухвалив, що Чінават зобов"язаний повернутися в країну не пізніше 11 квітня. Нагадаємо, що Таксін Чінават, який займав пост прем"єра, був повалений в результаті військового перевороту у вересні 2006 року і втік до Великобританії. Йому заочно були пред"явлені звинувачення в корупції.

Проте 28 лютого 2008 року Чінават повернувся до Таїланду. Приводом для цього послужила перемога його партії Народної влади на парламентських виборах, що відбулися в грудні. Після прибуття він відразу ж був перепроваджений до суду, який відпустив його під заставу в 267 тисяч доларів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Підсудного прем"єра Таїланду відпустили на футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі