четвер, 27 вересня 2007 15:29

Підприємець засуджений на дев"ять років за вбивство через буряк

Суд Ленінградського району Краснодарського краю засудив підприємця Юрія Шамахова до дев"яти років колонії строгого режиму за вбивство свого партнера по бізнесу Олексія Черепа, з яким вони не поділили урожай буряка.

Шамахов, що займав пост заступника керівника підприємства ТОВ "Агросистема", застрелив Олексія Черепа на вулиці в станиці Ленінградською в жовтні 2006 року.

Олексій Череп був керівником іншого сільгосппідприємства - ТОВ "Русь" - у якого "Агросистема" орендувала 600 гектарів землі під посів буряка.

Коли настала пора знімати урожай, керівник "Агросистеми" отримав повідомлення, що рада засновників, в яку, як виявилось, входив і Череп, знімає його з посади. Після цього буряк стали викопувати і відвозити в невідомому для співробітників "Агросистеми" напрямку.

Шамахов з колегами спочатку намагався переконати Череп розділити урожай, вартість якого оцінювалася в 50 мільйонів рублів, по справедливості. Проте Череп ділити буряк відмовився, і був убитий. На суді Шамахов повністю визнав свою провину. Він був засуджений по статтях 105 "вбивство" і 222 "незаконний оборот зброї" УК РФ, повідомляє агентство "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Підприємець засуджений на дев"ять років за вбивство через буряк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі