вівторок, 02 листопада 2010 17:34

Підприємці їдуть під Раду безстроково страйкувати проти кодексу

Підприємці їдуть під Раду безстроково страйкувати проти кодексу
Підприємці оголосили безстрокову акцію протесту проти нового Податкового Кодексу під стінами Верховної Ради. У четвер о 10 год. ранку вони з'їдуться туди з усієї України.

Про свою явку вже заявили страйкарі з Луганська, Запоріжжя, Миколаєва, Харкова, Івано-Франківська, Тернополя, Волині, Житомира, Рівного, Львова.

"Завтра ми збираємося о 17 годині на Галицькому Перехресті – на виїзді на Київську трасу. Має бути близько 30 машин та автобусів з перевізниками і таксистами. У їх автобусах і автомобілях будуть інші підприємці", - повідомив зі Львова Андрій Корчинський, голова Асоціації вільних профспілок авто-перевізників.

Уночі по дорозі до них приєднаються люди з міста Броди.

Вже підготовлені гасла: "Податковому кодексу – ні! Спрощеній системі – так!", "Не дамо знищити таксо-перевізників", "Чесним податкам – так! Податковим поборам – ні!" та інші.

"Символіка буде лише профспілкова, - переконує Андрій, - без політичної. Плануємо пробути у Києві мінімуми два дні. Далі, до 16 листопада, буде стояти наше наметове містечко, проте люди будуть мінятися. Узагалі, акція планується безстрокова".

Страйкарі вимагають зняти з розгляду новий Податковий Кодекс і подати новий його варіант на погодження з профспілками і підприємцями.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Підприємці їдуть під Раду безстроково страйкувати проти кодексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі