Ексклюзиви
вівторок, 18 вересня 2007 19:29

Підозрюваного у справі "Невського експреса" знову заарештували

Житель Новгородської області Хасан Дідігов, якого підозрюють в причетності до серпневого підриву "Невського експреса", 18 вересня був звільнений з-під варти, а відразу після цього знов арештований. .

За словами юриста Юнусова, тепер його клієнта звинувачують в причетності до пограбувань. Юнусов відзначив, що передбачав подібний розвиток подій. Раніше він заявляв, що "слідству потрібно, щоб Дідігов завжди був під рукою".

Дідігов став одним з трьох підозрюваних, про затримання яких повідомили правоохоронні органи в рамках розслідування справи "Невського експреса". Суди санкціонували арешт всіх трьох. Адвокати затриманих, у свою чергу, заявили, що у їхных клієнтів є алібі.

Мурад Юнусов повідомив, що в той час, коли був здійснений теракт, його підзахисний "був у іншому місці і займався абсолютно іншою справою". Адвокат припустив, що приводом для затримання Хасана Дідігова, уродженця Чечні, стала його національність, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваного у справі "Невського експреса" знову заарештували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути